Kouluvierailut

Me tarjoamme mahdollisuuden kouluvierailuille niin yksittäisille asiakkaille kuin ryhmillekin. Vierailuilla on mahdollisuus tavata suomalaisia opettajia, tutustua käytännössä suomalaiseen koulujärjestelmään sekä tutkia luokkahuonetyöskentelyä. Asiantuntevat opettajat toimivat vierailujen suunnittelijoina ja oppaina. Meillä on paljon kokemusta kansainvälisten vieraiden kanssa toimimisesta sekä suomalaisen koulun arjesta ja opettamisesta. 

Vierailut on suunnattu koulujen rehtoreille, johdolle, opettajille ja muulle kouluhenkilökunnalle, jotka haluavat kokea käytännössä suomalaisen koulun arkea ja ymmärtää pedagogiikkaa sen taustalla.   

Kouluvierailupaketit

A PEEK
(puoli päivää)

Sisältää tietoa suomalaisesta koulujärjestelmästä, vierailun suomalaiseen kouluun, tuntien seuraamista, opettajien tapaamista sekä keskustelua ja ideoiden vaihtoa koulutukseen liittyvistä ajankohtaisista kysymyksistä.

SCHOOL VISIT
(yksi päivä)

Sisältää vierailun suomalaiseen kouluun, tuntien seuraamista, suomalaisen koulujärjestelmän tutkimista, opettajien tapaamista, keskustelua ja ideoiden vaihtoa koulutukseen liittyvistä ajankohtaisista kysymyksistä. Voi sisältää myös kulttuurikierroksen, joka tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia suomalaisesta kulttuurista ja luonnosta.

THE PREMIUM PACKAGE
(useampi päivä)

Sisältää vierailuja suomalaisiin kouluihin, opetuksen seuraamista, suomalaisen koulujärjestelmän tutkimista, opettajien tapaamista, keskustelua ja ideoiden vaihtoa. Sisältää myös kulttuurikierroksia, jotka tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia suomalaisesta kulttuurista ja luonnosta.

Kysy lisää. Asiantuntijamme auttavat sinua järjestämään parhaimman kokemuksen kansainvälisille vierailijoille.

Ota yhteyttä