Etusivu

Oivalluksia Ryhmätyötaitoja Vuorovaikutusta Luovaa ajattelua

Korkealaatuiset koulutuspalvelut ja kouluvierailut

Tarjoamme monipuolisia työpajoja sekä kursseja niin kotimaisille kuin ulkomaisille opettajille ja yrityksille. EduBorealis auttaa hahmottamaan oman työn merkitystä ja kehitystarpeita sekä rohkaisee uudistumiseen. Tarjoamme testattuja käytännön menetelmiä oman työn kehittämiseen ja omien voimavarojen vahvistamiseen.

Työpajat

Meiltä voit tilata energisiä ja osallistavia puoli- tai kokopäiväisiä työpajoja, jotka saavat ajatukset viriämään.

Kouluvierailut

Me järjestämme koulukierroksia, joissa kansainväliset vieraat näkevät koulumaailmaa ja samalla tutustuvat suomalaiseen kulttuuriin ja luontoon. 

Erasmus+

Järjestämme myös eurooppalaisille opettajille Erasmus+ -kursseja, joissa pääsee tutustumaan eri maiden opettajiin ja kulttuureihin. Suomalaiset opettajat voivat osallistua esimerkiksi Italian kursseille.

Kurssit

Meiltä saat tilauksesta myös pidempiä kursseja, joissa pääsee syventämään luovaa ajattelua, vuorovaikutustaitoja sekä kasvun ajattelua. 

 

Yhteistyössä on voimaa

Me uskomme, että yhteistyö kantaa. Tärkeintä meille on tarjota sellaisia koulutuksia, joista osallistujat kokevat aidosti saavansa käytännön hyötyä omaan työhönsä. Niinpä tavoitteenamme on käyttää aktivoivia työtapoja, mutta myös kertoa niiden taustalla olevista pedagogisesta ajattelusta sekä yhdessä arvioida näiden toimivuutta. 

EduBorealis Active learning val-vesa-624638-unsplash